Kommende arrangementer

Kvintus-talentkoncert
8. februar kl. 19:00
Kvintus-talentkoncert
9. marts kl. 19:00
MGK/klassisk kammermusikkoncert
11. marts kl. 19:00
Kvintus sangskriverworkshop
25. marts - 26. marts
MGK/klassisk kammermusikkoncert
26. marts kl. 16:00
MGK/klassisk kammermusikkoncert
22. april kl. 19:00
Cæcilia Glode

Cæcilia Glode er uddannet Almen Musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1999, med speciale i undervisningen af de 0-3-årige i faget EM hos professor Inge Marstal. 

Cæcilia har arbejdet på Københavns Kommunes Musikskole siden 2000 med førskolebørn i børnehave og med forældre-børn-hold, og i de senere år også med børnekor.

Cæcilia har en fortid som sanger, percussionist og trommeslager i 70’erne og 80’erne i bands som Caracas, Finn ’Bifrost’ Jensens Rockband, Hexehyl Big Band, Primi Band (m Marlyn Mazur) og musik- og poesigruppen Farvel Søndag. Var med til at starte husmorgruppen Venter på Far med bl.a. Anne Dorte Michelsen i 1991. Gruppen har været på flere store turneer landet rundt og udgivet en del cd’er. Cæcilia er også med som mezzosopran i vokalgruppen ClasSix, som synger evergreens mm.

Har gennemgået årskursus hos Lotte Kærså og er medlem af foreningen Musik før Ni og af foreningen Danske Korledere.

Er meget optaget af kirke og salmer, og kan høres i koret i Marmorkirken hver søndag. Var med i opstartsfasen i babysalmesangsbølgen og underviser stadig i dette i flere kirker. Hun dirigerer også sit eget kor, Bastionskoret.

Caecilia

Tilbage