Kommende arrangementer

Kvintus-talentkoncert
8. februar kl. 19:00
Kvintus-talentkoncert
9. marts kl. 19:00
MGK/klassisk kammermusikkoncert
11. marts kl. 19:00
Kvintus sangskriverworkshop
25. marts - 26. marts
MGK/klassisk kammermusikkoncert
26. marts kl. 16:00
MGK/klassisk kammermusikkoncert
22. april kl. 19:00
Ole Reimer

Jeg blev uddannet fra Musikhögskolan i Malmö med en master i trompet og musikundervisning i 2006, og har undervist lige siden da. 

Det er vigtigt for mig som lærer at søge at give glæden ved at spille trompet og musik videre til mine elever, det være sig den yngste begynder eller en ældre elev på et højt niveau. 

Jeg tilrettelægger undervisningen individuelt ud fra den enkelte elev, og jeg underviser i mange musikgenrer, rock/pop/jazz, worldmusic og klassisk musik.  Solo-undervisningen skal være et inspirerende og trygt frirum for eleven, og i orkester oplever vi glæden ved at spille sammen med andre og skabe god musik sammen.

Det er vigtigt for mig at være udøvende musiker, så er man også en mere inspirerende lærer! Jeg spiller i en række bands og sammenhænge, bl.a. er jeg kapelmester i det lille familiecirkus Cirkus Panik, bandet Klezmofobia, som jeg har turneret med over det meste af verden, orientalsk musik og balkanmusik i Oriental Mood, mexicansk inspireret "mariachi-rock" i bandet Hola Ghost, swingende sigøjnerjazz med Pendulkabinettet og groovy børnekoncerter med Tikke Takke.

Kig forbi:

Klezmofobia - http://klezmofobia.dk/

Cirkus Panik - https://www.cirkuspanik.dk/vores-cirkus

Oriental Mood - https://www.oriental-mood.dk/

Hola Ghost - https://www.facebook.com/Hola-Ghost-169084376443521/

Tikke Takke - https://www.facebook.com/watch/?v=2210786448995954

 

Ole reimer 2020
Ole Reimer's område:
Klasseprojekt

Tilbage