Accordeon/Harmonika

Harmonikaen er ved at få rystet sit støvede image af sig og er blevet populær inden for mange forskellige genrer. Den er det idelle instrument hvis man gerne vil gå på opdagelse i folkemusik-genrer som; balkan, klezmer, keltisk, nordisk, musette m.m. - men også i rock, pop og jazz.

Accordeonet er harmonikaens “klassiske” søsterinstrument, der vinder mere og mere frem. Et attraktivt, handy og dynamisk instrument med et utal af muligheder - velegnet til både solo- og ensemblespil. Instrumentet har efterhånden etableret sig som en uundværlig del af det danske musikliv.  

På harmonika og accordeon kan man spille alene - og akkompagnere sig selv - men instrumementet er også ideelt til at spille sammen med andre - som kammermusik - eller i orkester!

Alle elever opfordres til at tage udgangspunkt i deres egen musikalske smag og ønsker - men vil få mulighed for at stifte bekendskab med mange forskellige genrer! Man lærer at spille efter noder og evt. med becifringer (akkorder), og du får et solidt musikalsk og teknisk fundament til at udforske dine interesser og idéer.

Det vil være muligt at leje et instrument.

Accordeon harmonika
ALDERSKLASSE
7-8 år
UNDERVISNINGSSTED
PRISER
Undervisningssted foregår efter aftale

16 ½ min. pr. uge
kr. 3.111 pr. sæson

25 min. pr. uge
kr. 4.486 pr. sæson
(betales i 5 rater)
1. rate: 1. oktober 2021
2. rate: 1. december 2021
3. rate: 1. februar 2022
4. rate: 1. april 2022
5. rate: 1. juni 2022

Tilbage