Klasseprojekt

Her kan du læse mere om Klasseprojekt for 1.-6. klasse hos Københavns Kommunes Musikskole.

Klasseprojekt er et gratis tilbud til alle folkeskolens 1.-6. klasser i København. Dette unikke tilbud giver eleverne mulighed for at dykke ned i musikkens verden i løbet af tre intense dage.

Deltagelse i Klasseprojekt kræver ingen særlige forudsætninger for deltagelse, og den medfølgende lærer behøver ikke nødvendigvis være musiklærer. Vi opfordrer til, at klassen ledsages af to voksne for at sikre den bedst mulige undervisning.

I sæson 2024/25 har 24 klasser mulighed for at deltage i et af vores 12 forskellige projekter, skræddersyet til det aktuelle klassetrin. Undervisningen foregår på Musikskolen i tre dage om ugen, klokken 9.00-13.00.

Vores mål er at udvide elevernes musikalske horisonter, udstyre dem med nye færdigheder - og fremme deres personlige udvikling gennem musik. Vi opfordrer jer til at gennemlæse vores projektbeskrivelser og vælge den, der passer bedst til jeres klassetrin.

Så tilmeld jer nu, og få en uforglemmelig musikalsk oplevelse på Københavns Kommunes Musikskole!

Tilmeldingsfrist til sæson 2024/25: Fredag den 7. juni 2024.

For mere information og tilmelding, kontakt vores projektkoordinator, Dan Johnsen, på telefon 21 27 62 01 eller via e-mail på dajohn@kk.dk

Vi ser frem til at skabe musikalske minder sammen med jer.

Klasseprojekter 2024/25